Irland

Intressegrupper

SWEA Professional Ireland

SWEA Professional Ireland är ett professionellt nätverk för SWEA-medlemmar bosatta på Irland.

Här diskuterar vi karriärfrågor och annan professionell verksamhet. Vi delar med oss av erfarenheter och nätverkar. Målet är att träffas varannan månad för att nätverka, utbyta erfarenheter, lyssna på föredrag eller diskutera aktuella ämnen.

Kontakta oss gärna för förslag om vad du vill veta mer om eller om du har något att dela med dig på ett event, genom en presentation eller kanske en artikel att lägga upp.

SWEA Professional Ireland
om oss

År 2016 startade vi SWEA Professional Ireland som en intressegrupp för våra medlemmar. Vi är en liten men entusiastisk grupp som nätverkar och diskuterar karriär, yrkesliv och personlig utveckling.

workshops och karriärfrågor

Vi arrangerar olika aktiviteter under året med föreläsare och ‘workshops’, både på svenska och engelska. Tidigare event har erbjudit rekryteringstips, ‘career coaching’ och oberoende pensionsrådgivning.

Dessutom fick vi chansen att diskutera Brexit och svensk-irländska relationer med dåvarande svenska ambassadören Anna Brandt (numera Sveriges ambassadör till OECD).

After work 

Ibland bjuder vi in till After Work och träffas på en pub för att umgås och nätverka, kanske med ett speciellt tema att diskutera. Vi har även haft AW i samarbete med Facebookgruppen Svenskar i Dublin, som ett sätt att nå ut till fler svenskar som bor och arbetar i Dublin.

nätverksträffar

Flera av våra nätverksträffar har hållits på svenska konsulatet i Dublin och vi har anordnat flera digitala event. Eva Larsson bjöd på ett ‘Rock your profile’ event, där vi fick bra tips på hur vi kan optimera våra LinkedIn-profiler och bygga ut vårt digitala nätverk.

"Vi är en liten men entusiastisk grupp som nätverkar och diskuterar karriär, yrkesliv och personlig utveckling"
SWEA Professionals historia

SWEA Professional är en intressegrupp inom SWEA som grundades 2010 av SWEA San Francisco, en avdelning som hade stor efterfrågan på aktiviteter med fokus på karriärfrågor och yrkesliv. Intresset blev stort i SWEA-avdelningar över hela världen och flera nya grupper startas upp varje år.

SWEA Professional erbjuder allt från föredrag till nätverksträffar och studiebesök på olika företag och arbetsplatser.

Kontakta oss för mer information