Network Menu

Sökes: Skådespelare till nya LasseMaja-filmen i Dublin

Här kommer spännande information om hur du kan vara med i den nya LasseMaja-filmen. Lycka till!

 

Tjejer 10-13 år sökes för inspelning i Dublin av nya LasseMaja-filmen.

SF Studios producerar filmen. Barnrollsättning Maggie Widstrand. Inspelning på Irland HT-17.

Vi har hittat barnen som ska spela Lasse och Maja och söker barn för mindre biroller. Det gäller främst två tjejer i åldern 11-13år varav den ena ska vara bra på gymnastik. Det går även att maila om andra mindre roller som är mer statistroller för både tjejer och killar.

Alla som är intresserade av att söka kan maila en ansökan med foto och helst även en videopresentation, där du berättar kort om dig själv. Skriv då namn, ålder, längd, hårfärg, ögonfärg, intressen, var du bor, dina föräldrars mobilnummer och mailadress. Skriv gärna var du befinner dig i sommar om du är i Sverige eller på Irland och när. Bra om du även bifogar kontaktupppgifter och foton även när du skickar videon. Blir filmfilen för stor för att maila så går det att skicka den med tex. gratisprogrammet Sprend/ We Transfer/ Skicka Filen/ Dropbox eller liknande. Skriv namn och ålder i ämnesraden i mailet.

Vi återkommer inom tre veckor efter vi har fått din ansökan om vi vill träffa dig för en provfilmning.

Tyvärr så har vi inte möjlighet att höra av oss om du inte passar in den här gången. Rollsättare Maggie Widstrand sparar alla ansökningar till kommande produktioner. Gå gärna in på www.facebook.com/maggiewidstrandcasting/

Maila till: maggie(Byt ut den här parantesen till @)rollsattning.se