Network Menu

Månadens Swea December 2017

Här presenterar vi SWEA-medlemmar på månadsbasis för att förbättra insynen i SWEA Irland som organisation och visa på vår bredd. Vi avslutar 2017 med vår egna LinkedIn-stjärna, Eva Larsson, som under året bland annat hjälpt SWEA Professional-medlemmar med att förbättra deras LinkedIn-profiler.

Berätta varför du blev medlem i SWEA och vad du tycker om föreningen.

Jag blev medlem i SWEA för att bredda mitt nätverk samt ha en svensk koppling när jag nu bor själv i Dublin. Hela min familj bor i Sverige så då är det skönt att ibland få känna sig lite mer som hemma. Dessutom hörde jag talas om SWEA Professional som jag tyckte var väldigt intressant, att även kunna möta andra professionella personer för att kunna bredda mitt nätverk och utbyta idéer.

Jag tycker det är en väldigt bra förening, trevliga människor och bra aktiviteter. Det jag uppskattar mest är julmarknaden, det bästa på hela året, så bra arrangerat och så mysigt!

Varför flyttade du till Dublin?

Jag var här för några år sedan i en vecka när min syster och kusin bodde här. Jag fick en så bra känsla från den gången att jag tänkte att en dag vill jag bo här. Så efter några år behövde jag hitta ett nytt jobb så då bestämde jag mig för att söka jobb både hemma i Göteborg men även i Dublin. Jag tänkte att nu tar jag chansen när jag ändå söker nytt jobb.

Så efter ett tag fick jag fick jobb på LinkedIn. Först jobbade jag som kundsupport för gratismedlemmar men nu jobbar jag som kundsupport för större kunder, och jag supportar även mina säljkollegor inom LinkedIn.

Hur skulle du beskriva dig själv?

Jag skulle beskriva mig som glad, öppen, social och spontan. Jag älskar att träffa nya människor från olika kulturer och bakgrunder.

Vad är din önskeaktivitet i SWEA?

Jag skulle önska att det skulle ordnas lite mer aktiviteter efter jobbet inne i stan, ses på en middag mitt i veckan eller en öl efter jobbet. Så att det blir lättillgängligt och spontant.

Är du medlem i några andra nätverk eller föreningar?

Jag är med i appen Meetup, och LinkedIn såklart… 😉

Har du någon hemlig talang?

Min hemliga talang är att vilket rum jag än kommer in i, fyller jag det med energi. Jag älskar möten mellan människor.