Midsommarfirande – 27 jun

En solig söndagseftermiddag träffades ett glatt gäng Sweor med familjer i Cabinteely Park för det årliga midsommarfirandet. Trots att det blev ett annorlunda format i år och vi var tvungna att hålla distans, blev det en lyckad tillställning.

Tack till Maria och Josefina som ordnade frågesport till stora och små. De lyckliga vinnarna åkte hem med bla nyponsoppa och Tom & Jerry kex.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

[hr]

När

27 juni 2021    
15:00

Välkommen att vara med på midsommarfirande i Cabinteely Park!

Maria Pettersson är värdinna för årets midsommarfirande med SWEA, hon har ordnat med frågesport för både stora och små med goda och roliga priser från Sverige till vinnarna. Vi hoppas att ni är många som vill komma, både själva och med familjen!

Ta med en picknick och en filt att sitta på, vi ses på gräsmattan vid lekplatsen och kommer hålla oss i olika ”poddar” om 15 personer i varje.

Vi tar den vanliga, symboliska summan på €2 per Swea som är med.

[hr]

När, var och hur

Glöm inte att skriva hur många personer du tar med dig när du anmäler dig till midsommarfirandet, detta så att vi vet hur många poddar vi kommer vara och kan anpassa planeringen av dessa. Anmäl dig till anmalan@sweairland.org senast 25 juni.

Så släng på dig folkdräkten, packa flädersaften och bind dig en blomsterkrans och så ses vi i parken!

[hr]