Network Menu

Julmarknad 2020 – förtur för medlemmar

Datum/Tid
Datum: 2020-11-01 – 2020-11-03
Tid: 12:00


Hej alla Irlands-Sweor! Och god jul!! lite i förskott..!

Som ni säkert har sett på våra sociala medier och hört viskas om av andra Sweor har julmarknadskommittén sedan i augusti jobbat stenhårt för att inte låta pandemin komma och förstöra för vår fantastiska julmarknad! Och nu äntligen tror vi att vi hittat en lösning!

Årets julmarknad kommer, som i princip allt annat i år, bli lite annorlunda! Julmarknadskommittén har jobbat dag och natt för att ta fram ett online koncept i stil med en Click&Collect marknad, vi vill ju ändå alla ha vår julmust och våra lussekatter till Lucia.

Marknaden kommer att ligga öppen för beställningar på ett särskilt instagramkonto från den 1:a november till den 15:e november. Alla SWEA Irlands medlemmar har förtur att beställa 48 timmar från marknadens öppnande och ni kommer få länken till beställningsformuläret skickad till er klockan 12.00 söndag den 1:a november.

Vi har begränsat antal av hembakat och Svenska varor i år, så se till att du lägger din beställning i god tid!

Betalning kommer ske via Revolut eller banköverföring dagarna efter att vi mottagit din beställning och upphämtning av varor är i Dublin City, Lördag den 12e December mellan klockan 10.00 och 14.00.

Har du frågor eller funderingar går det alltid bra att maila till sweaxmas20@gmail.com

 

 

, , , ,