Network Menu

Kanelbullens dag irl – 11 okt

Söndagen den 11:e oktober firade vi kanelbullens dag – bättre sent än aldrig!

Vi träffades i Deer Park, Mount Merrion, socialt distanserade men tillsammans för första gången på länge. Elin hade bakat jättegoda bullar som medlemmar, medhavda makar och barn åt med förtjusning. Vi hade tur med vädret också – solen sken och man kunde nästan tro att det var sommar (åtminstone en irländsk sådan…).

Det var jättekul att ses i verkligheten – tack till programgruppen som såg till att vi följde alla föreskrifter men ändå fick umgås i solen en stund!

Datum/Tid
Datum: 2020-10-11
Tid: 11:00


För att fira att höstsäsongen är igång vill SWEA Irland bjuda in alla medlemmar till att fira kanelbullens dag i Deer Park! Vi vet att det är en vecka för sent men bättre sent än aldrig och det är en fantastisk anledning att kunna frossa i kanelbullar två helger i rad!

 

Vi kommer att ses utomhus (så länge vädret tillåter) och SWEA Irland fixar kanelbullarna (ej glutenfria men meddela vid anmälan om du vill ha laktos- ägg- eller nötfritt). Kaffe, te och andra drycker finns att köpa på Union Café som ligger i anslutning till parken om du inte vill ta med en egen termos. Det finns en stor parkering vid parkens ingång och en trevlig lekplats för barn om man vill ta med sig fler medlemmar ur familjen!
.
Eftersom vi är under Level 3 restriktioner över hela landet hjälps vi åt att ta ansvar. Självklart stannar vi hemma om vi inte känner oss helt friska och tar heller inte med andra familjemedlemmar som inte känner sig helt hundra. På plats kommer Maria Pettersson att se till att allas telefonnummer stämmer ifall vi behöver ta kontakt för contact tracing efteråt. Blir vi fler än 15 personer kommer Maria se till att vi blir uppdelade i grupper där vi inte är fler än 15 i varje grupp. Bullarna kommer vi packa i individuella paket till alla för att undvika cross contamination. På plats är det allas vårt ansvar att se till att vi håller avstånd från varandra och eftersom vi ska fika kan det vara en bra idé att ta med sig handsprit och/eller våtservetter att torka av händerna med både innan och efter fikat.
.

Det ska bli så fantastiskt roligt att träffas på riktigt igen och vi håller verkligen tummarna för att det blir en solig å härlig dag på söndag!

Var: Deer Park i Mount Merrion
Värdinna: Maria Pettersson
Anmälan senast fredag 9/10 till: anmalan@sweairland.org 

 

Vi kommer att ta en symbolisk summa på €2 per Swea på plats för att täcka kostnaden av bullarna. Kom ihåg att anmäla hur många ur din familj som kommer att följa med när du anmäler dig till aktiviteten så att det finns tillräckligt med bullar till alla!