Network Menu

Nyhetsbrev oktober SWEA Irland

Hej!

Hoppas ni har det bra nu när hösten är här. Vi träffades ett gäng Sweor med familjer och firade Kanelbullens dag i söndags, det var jättemysigt att träffas för en fika och prata lite. Solen sken och det var varmt och skönt. Vi höll förstås avståndet och följde alla riktlinjer.

Det händer massor i SWEA just nu, vi har haft regionmöte och årsmöte för region VEMA under helgen och i november kommer vi ha ett event där vi presenterar region VEMA på ett underhållande sätt. Håll utkik efter inbjudan 🙂

Det är också dags att nominera Årets Svenska Kvinna och nu har rutinerna ändrats. Alla får nominera och du kan läsa mer om det här. Det går bra att nominera som enskild medlem eller via avdelningen. De nominerade kandidaterna presenteras sedan den 1:a februari och efter det får alla medlemmar rösta.

SWEA Barcelona har ett stort utbud av online events som vi gärna får vara med på, hela programmet hittar du på SWEA Barcelonas hemsida. Tänk på att tiderna är i CET!

Vi har fått inbjudan till en rekryteringsmässa den 26:e oktober. Vi vill ju självklart inte att någon ska lämna oss, men är du i tankar om att flytta till Sverige kan det vara intressant. Mer information hittar du här.

Sist, men inte minst, vill jag nämna att Tomtemor har avslöjat att tomteverkstan är i full gång och fixar inför julmarknaden. Det blir lite annorlunda i år, som det mesta blivit, mer information kommer snart!

Ta hand om er,

Sara Reby
Ordförande SWEA Irland