Network Menu

Fredagsmys – 29 jan

Årets första aktivitet med SWEA Irland blev ett fredagsmys på Zoom med hela 14 deltagare! Det var så härligt att prata med så många medlemmar igen, både gamla och nya.

Julmarknadskommitén hade ordnat med import av svenska fredagsmysvaror och vi kunde lyxa med både Grillchips och Gott & Blandat. Några Sweor utnyttjade även möjligheten att beställa fredagsdessert från vår SWEA-konditor Linnéa och den uppskattades av många! Programgruppen hade i sin tur satt ihop en frågesport på tema Fredagsmys som vi spelade medans vi umgicks.

Segern i frågesporten togs hem av Gabriella och när vi hade quizzat färdigt dröjde sig många Sweor kvar för att småprata. Kvällen rundades av runt 11-snåret och nu är vi taggade inför nästa möte!

Datum/Tid
Datum: 2021-01-29
Tid: 20:00


Hej i vintermörkret

Januari har redan varit en lång månad och därför har julmarknadskommittén och programgruppen slagit ihop sina påsar och vill ge alla Irlands-Sweor något kul att se fram emot. Därför bjuder vi härmed in er allihop att delta i vårt Fredagsmys den 29:e januari! 

SWEAs julmarknadskommitté har satt ihop en limited edition – fredagsmyspåse bestående av följande:

  • 1 påse OLW grillchips
  • 2 påsar dippmix, smak Holiday och Dill & Gräslök
  • 1 påse Gott & Blandat Original

SWEA Irlands “egna” konditorer, Linnea och Elin, har även komponerat en fredagsdessert till myset bestående av en rik, hemkokt chokladpudding med en fräsch havtorncurd, toppad med vispad vaniljpannacotta och chokladsmul. Dom har även lovat att koka en stooooor sats lyxiga vaniljkolor till festen!

Programkommittén har i sin tur satt ihop ett kul Kahoot-quiz som vi kan spela tillsammans  Zoom! Vilken kväll vi kommer ha!  

All information om hur man beställer fredagsmyspåse, dessert och kolor har skickats ut till alla medlemmar via mail. Hör av dig till anmalan@sweairland.org om du inte fått mailet!

Anmälan till Fredagsmyset och frågesporten  Zoom görs till anmalan@sweairland.org senast den 28/1 

Vi hoppas att ni alla håller er friska och krya och att vi ses  Zoom kl 20.00 den 29 Januari!  

Hälsningar
Programkommittén och Julmarknadskommittén