Network Menu

Vårens aktiviteter

Hej allihop och god fortsättning!

Vilket jäkla år vi har bakom oss vid det här laget, vem kunde ha trott när vi samlades allesammans för linedance och årsmöte i februari att vi skulle behöva hålla resten av årets programaktiviteter online ända tills vi kunde ses igen och äta kanelbullar tillsammans i oktober!

Det har varit oerhört roligt att se er allihop på zoom för både vinprovningar, webbinarier och nationaldagsfrågesport och till nästa år håller vi tummarna att vi kan ses både på fler online träffar och på fler “riktiga” träffar utomhus!

Med den rådande situationen är det svårt att skriva planer inför våren i sten men vi programkommittén har förhoppningen att våren kommer se ut ungefär såhär;

Vinter/Vår

Vår/sommar

Datum och detaljer kring varje aktivitet kommer vartefter och vi får “spela det med örat” som dom säger här på ön och helt enkelt se hur våren tar sig!  

Har du själv förslag på aktiviteter eller om du kanske vill hålla i en aktivitet själv så är det alltid bara att höra av dig till anmalan(Byt ut den här parantesen till @)sweairlan.org

Ha ett toppenhärligt slut på det här året och så hörs och ses vi igen i Januari!

Hälsningar
Elin, Maria, Eva och Sara
Programkommittén
Detaljer kring vårens program läggs ut löpande i kalendern, Program vår 2021
Är du inte medlem än? Läs gärna vår Medlemsinformation och Om våra aktiviteter

, , ,