Network Menu

Vandring i Dublin Mountains – 30 maj

Det blev en härlig vandring idag, bättre väder kan man inte tänka sig!

15 km gick vi, först genom Rathmichael Woods, upp till Carrickgollogan Woods och upp på berget (eller kullen, den är visst inte tillräckligt hög för att kallas berg), Barnaslingan Woods och sen över Lead Mines för att gå tillbaka ner genom Rathmichael Woods igen.

Solsken, skog, berg, härligt sällskap och en massa prat. Vi är trötta i benen men har tankat massor av energi bara genom att få umgås lite igen. Det här gör vi fler gånger🥰

Datum/Tid
Datum: 2021-05-30
Tid: 10:30 – 15:00


Programgruppen bjuder in till en dagsvandring kring Carrickgollogan, Led Mines och Barnaslingan i Dublin Mountains, söndagen 30 maj, med Sara Reby i spetsen!

Vi startar vid Brady’s i Shankill kl 10.30 på förmiddagen och är tillbaka igen vid 14/15-tiden. Slingan är ca 16km lång, lätt ansträngande och vi anpassar takten efter gruppens förmåga.

Packa väskan med lunch, vatten, och regnkläder, man vet aldrig när det kan börja ösa ner i bergen! Rejäla och vattentäta vandringskängor/skor är att rekommendera då marken kan vara lerig om det regnat dagarna innan. Vi vill påminna alla deltagare om att vandring är en risksport och att all medverkan sker på egen risk. Mer information om vad som är bra att tänka på innan man ger sig ut finns på Dublin Mountains hemsida.

Med de nya Covid-19 restriktionerna här på Irland har vi en maxgräns på 15 deltagare för den här aktiviteten, vid anmälan gäller först till kvarn.

När, var och hur

  • Söndag 30 maj 10.30 – 15.00
  • Vi träffas utanför Brady’s i Shankill
  • Vi bergsvandrar och har picknick tillsammans, glöm inte att packa egen lunch!

Tänk på att ta kläder efter väder och att Covid-19 fortfarande är ett faktum på Irland, alla deltagare uppmanas att hålla avstånd till varandra under aktiviteten och att stanna hemma vi minsta sjukdomssymptom.

Anmäl dig senast 28 maj till anmalan@sweairland.org

Vi ses i bergen!