Network Menu

Medlemsinformation

 

Bli medlem i SWEA Irland

Är du svensktalande kvinna och bor på Irland? Vi vill bli fler och välkomnar varmt nya medlemmar! Anmäl dig genom att fylla i vår medlemsansökan för nya medlemmar (blanketten öppnas i nytt fönster). Är du redan medlem och vill förnya ditt medlemskap? Klicka här

Medlemsavgift

Årligt medlemskap kostar €50. Är du arbetssökande eller under 25 betalar du bara €30.

Eftersom medlemsavgiften betalas per kalenderår har vi också reducerad avgift på €30 om du som ny medlem går med efter 1 september.

Betala gärna via banköverföring eller med check/An Post postal order. Detaljer förmedlas från medlemsansvarig: medlem(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org.

Ta med dig SWEA

En SWEA-medlem kan ta med sig sitt medlemskap vid flytt mellan städer, länder och världsdelar.

Om du vill ta med dig ditt medlemskap till en ny avdelning, kontaktar du medlemsansvarig i den avdelning där du är medlem, dvs i den avdelning du betalat medlemsavgift för innevarande år. Du meddelar till vilken avdelning du önskar bli överflyttad och medlemsansvarig tar hand om det. Du behöver inte göra mer utan blir därefter kontaktad av din nya avdelning och välkomnad in i en ny SWEA-gemenskap.

Skulle du flytta till en ort som inte har en SWEA-avdelning kan du flytta över ditt medlemskap till närmaste avdelning eller till SWEA Global och fortsätta vara SWEA-medlem och ha tillgång till vårt fina nätverk.

SWEA Sverige

För dig som flyttar hem till Sverige igen finns SWEA Sverige. Hemvändaravdelningarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örestad bildar tillsammans SWEA Sverige, som samlar svensktalande kvinnor som har bott utomlands. Läs mer på SWEA Internationals sida om SWEA Sverige eller ladda ner en presentation om SWEA Sverige.