Network Menu

Ordförandens nyhetsbrev

Läs om vad som är på gång inom SWEA Irland. Här hittar du senaste och tidigare nyhetsbrev från vår ordförande.

Nyhetsbrev sep/okt SWEA Irland

Hej Sweor, Hoppas alla haft en fin sommar och ni äntligen fått umgås med era familjer och vänner! Själv har jag varit i Sverige några veckor, då jag fick riktig svensk sommar med sol och värme. Tillbaka på Irland har jag njutit av vår vackra natur och rest runt vår gröna ö för vandring. Hösten har […]

Ordföranden önskar glad sommar

Hej Sweor! Glad midsommar från Sverige! Jag landade igår, att flyga igen kändes underligt måste jag säga – en tom flygplats och halvfullt flyg. Hoppas ni alla har en fin sommar och att ni som har möjlighet får träffa era familjer. Jag har själv inte varit i Sverige på ett och ett halvt år, men […]

Nyhetsbrev maj SWEA Irland

Hej Sweor, Grått, kallt och regnigt är det när jag skriver detta, inte som maj månad ska vara. Hoppas vi får lite sol och värme snart! Om inte annat, så till vår bergsvandring runt Carrickgollogan, Barnaslingan och Leadmines den 30:e maj. Det ska bli så kul att ses igen, jag längtar redan. Får vi solsken […]

Nyhetsbrev april SWEA Irland

Hej Sweor, Äntligen har restriktionerna lättat lite och vi kan röra oss lite längre hemifrån! Jag har saknat mina längre vandringar, men har ju ändå tur som bor med Dublin Mountains, Killiney Hill och Bray Head inom mina fem kilometer. Tack vare vår härliga programgrupp och i samarbete med julmarknadskommittén har vi haft flera fina […]

Nyhetsbrev mars SWEA Irland

Hej Sweor! Tänk att när jag skriver detta har vi haft ett år av restriktioner, lockdown, arbete och skola hemifrån. Först vill jag tacka er Sweor för ert stöd under 2020 och hoppas att ni alla ser fram emot ett intressant och givande SWEA-år 2021. Nya styrelsen har haft sitt första styrelsemöte, vi har redan […]

Ordförandens rimstuga

Hej kära Sweor, Dan före dan är här, sitter med en kaffetår Tänker tillbaka på det sista år Klappar att slå in är inte många här Då familjen i Sverige långt borta är Skickar varma önskningar att ni en God Jul får! Av året som gått har vi mycket lära Vi har hittat nya sätt […]

Nyhetsbrev november SWEA Irland

Hej Sweor, Glad första advent, hoppas ni har det mysigt i mörkret med tända ljus. Själv har jag satt upp en ljusslinga ute och en stjärna i fönstret, ikväll tänkte jag göra glögg. Jag vill passa på och påminna att imorgon är sista dagen att nominera till Årets Svenska Kvinna, det kan du göra här. […]

Nyhetsbrev oktober SWEA Irland

Hej! Hoppas ni har det bra nu när hösten är här. Vi träffades ett gäng Sweor med familjer och firade Kanelbullens dag i söndags, det var jättemysigt att träffas för en fika och prata lite. Solen sken och det var varmt och skönt. Vi höll förstås avståndet och följde alla riktlinjer. Det händer massor i […]