Network Menu

Tidigare aktiviteter

Här kan du läsa om vad vi har haft för oss

London Nordic Choir i Dublin

Den svenska kören ”London Nordic Choir” kommer till Dublin på konsert den 13 oktober kl 14.30 i Sandyford Parish Church. Alla välkomna! Läs inbjudan  

Kräftskiva

Den 7 september höll vi den årliga kräftskivan hemma hos Elin i södra Dublin. Vi festade loss på de sista kräftorna som fanns att få tag på i Dublin och på delikatesserna som gästerna tagit med sig. Nya och gamla Sweor njöt av trevliga samtal, välstämd (?) allsång och självklart kräftsörplande. Vi ses nästa år!

Midsommar i Wicklow – 23 juni

Välkomna till SWEAs midsommarpicknick! Vi träffas hos Carola i Wicklow lördag 23 juni klockan 14 Dekoration av – och dans kring – midsommarstången SWEAs sommarlotteri Fiskdamm för de små Kaffe och kaka för de vuxna Ta med filt och picknick och fira med oss! Maila din anmälan till anmalan(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org […]

Nationaldagsfirande – 8 juni

Varmt välkomna att fira Sveriges nationaldag, fredagen den 8 juni kl 19.30 hemma hos Anna i Dundrum. Det blir knytkalas och frågesport med priser! Anmäl dig på anmalan(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org senast onsdag den 6 juni. Tala om vid anmälan vad du tar med till smörgåsbordet. Hoppas vi ses där!

Besök på bondgård i Wicklow – 27 maj

Välkomna på bondgårdsbesök för hela familjen hos Carola i Wicklow söndag 27 maj kl 11. Picknick medtages och det kommer även finnas möjlighet till grillning. Carola bjuder på kaffe och kaka. Vi hoppas på fint väder! Anmälan till anmalan(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org senast fredag 25 maj. Säg till om ni behöver vägbeskrivning!

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011