Network Menu

Om våra aktiviteter

Varmt välkommen till SWEA Irland! Våra aktiviteter är kärnan i vår verksamhet och målet är att erbjuda ett varierat program där det finns något för alla.

Är du nyfiken på SWEA Irland är du alltid välkommen att komma med på en aktivitet för att testa på innan du bestämmer dig om du vill bli medlem. Kika på aktuellt program här.

Svenska högtider – självklart firar vi de stora och små svenska högtiderna. Varje år hålls t ex kräftskiva, midsommarpicknick, nationaldagsfirande och årets höjdpunkt – SWEA Irlands populära julmarknad.

Kräftor

Aktiviteter beroende på säsong – utöver högtiderna hålls det varje månad olika aktiviteter beroende på säsong som bland annat filmkväll, vinprovning, bondgårdsbesök, bytarkvällar, middagar, glöggkväll, våffelkväll, style workshop, vandring, båtutflykt och mycket mer.

SWEA Professional Ireland är ett nätverk för SWEA-medlemmar där vi diskuterar karriärfrågor och annan professionell verksamhet. Läs mer om SWEA Professional här.

Intressegrupper – våra intressegrupper träffas regelbundet och för tillfället har vi symöte, fikamorgon, lekparksträff och dessutom en bokklubb under uppstart. Klicka på respektive grupp för kontaktinformation och tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på en grupp. Saknas det någon grupp? Är du sugen på att starta upp en ny? Hör av dig till programgruppen på program(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org

Många aktiviteter hålls hemma hos en Swea men vi ses även ute och aktiviteterna hålls både kvällstid, på helger och dagtid. Varmt välkommen att hänga med på det som passar! Information om kommande aktiviteter skickas alltid ut via mail till alla medlemmar och information finns även här på hemsidan och i sociala medier. Saknas någon aktivitet? Hör av dig till programgruppen med tips och idéer, program(Byt ut den här parantesen till @)sweairland.org.

Välkommen till SWEA Irland!